Om oss

Välkommen till Barnkollen.se
– Skapad av föräldrar för föräldrar!

Barnkollen.se är skapad av föräldrar för föräldrar. Målsättningen för oss är att skapa innehållsrika och värdefulla guider & tester för att hjälpa dig som förälder i vardagen. Oavsett om det handlar om att hitta rätt produkter eller få tips på att hantera situationer i vardagen med barn.

Sidan finansieras av affiliate-intäkter, dvs länkar som genererar ersättning när klicket leder till köp. Det är kostnadsfritt för dig som besökare och vi arbetar hårt för att det i framtiden skall fortsätta vara det.

Det finns redan idag ett stort antal olika företag som fungerar som testlabb, både här i Sverige och i resten av världen. Bland de största testkällorna i Sverige hittar vi bland annat;
Råd & Rön, Aftonbladet, M3, ICA Kuriren med flera.

De genomför tester på olika produkter utifrån sitt perspektiv och vi använder bland annat dem som en källa för att ta fram bästa produkten. Men vi använder lika mycket recensioner och omdömen från faktiska användare. Föräldrar som använt produkten under en längre tid och fått fullt ut testa dess hållbarhet och i fler situationer än enbart ett kort test.

Vi sammanställer testvinnare och favoriter

Större delen av jobbet vi gör på Barnkollen.se är att kolla igenom tester, recensioner och omdömen på nätet. Detta för att hitta produkter som vi kan rekommendera åt dig som besökare. Vi som står bakom Barnkollen.se har många års erfarenhet av research online och har tagit fram en process för att kunna ta fram marknadens bästa produkter. Och vi är framförallt föräldrar själva som gått igenom de olika stadierna med barn och de utmaningar som man kan ställas i som förälder. Vi vet att några extra tips på vägen knappast skadar!

Läs om vår process här.

I våra guider som vi sammanställer kring produkter blandar vi egna åsikter och andra omdömen på nätet. De andra omdömena kan vara expertutlåtande från tester, återförsäljare, eller företaget bakom produkten.

Allt innehåll på Barnkollen.se är kostnadsfritt för dig som besökare och finansieras istället av bland annat samarbetslänkar till våra partners. Det innebär att vi ibland kan erhålla en ersättning om du som besökare skapar ett konto eller köper något hos våra partners via en länk från Barnkollen.se. Du som besökare påverkas ej av länkarna och får inte extra kostnad på grund av att du klickar på dem. I många fall presenterar vi istället ett bättre erbjudande hos våra partners tack vare samarbetet med dem.