bäst i test

GORE-TEX SKOR BARN

Vi på Barnkollen.se har tagit fram en guide där vi tagit fram de bästa Gore-tex skorna för barn utifrån tester som gjorts samt omdömen och recensioner som finns att tillgå. Vi vet att det inte alltid är så enkelt att veta vad man ska köpa till sitt barn samt vilka produkter som faktiskt håller måttet. Därför hoppas vi att denna guide ska hjälpa dig i ditt köp av Gore-tex skor till ditt barn.

Vårt arbete finansieras av våra läsare. Genom affiliate-samarbeten erhåller vi en provision på vissa köp som görs via länkar på sidan. Detta påverkar varken vår betygsättning eller ditt pris när du köper produkten.

Bästa Gore-tex skor barn

När du köper skor till ditt barn är det väldigt viktigt att du tänker på att skorna verkligen klarar av alla de utmaningar som vardagens äventyr ställer. Och det såklart oavsett väder och underlag. Att ditt barn har skor som passar för alla tillfällen gör att barnet alltid kommer kunna leka obehindrat. Ett par kvalitetsskor som är väl lämpade för ändamålet gör också att du slipper oroa dig för att skorna ska ta skada när barnet leker eller att ditt barn exempelvis blir blöt och kall om fötterna när det regnar ute eller ligger snö på marken. Gore-Tex skor för barn har en speciell vattentät teknik som kallas för membran eller dry membran. Den avleder vatten från skons yta så att det helt enkelt rinner av. Med Gore-Tex skor kan ditt barn alltså plaska i hur många vattenpölar som helst och fortfarande vara helt torr om fötterna. Dessutom andas Gore-Tex skor. I skornas tyg finns nämligen små porer som effektivt reglerar luftflödet.

våra favoriter

Bäst i test

Veme Mid Gtx Sneakers Svarta

Utmärkt alternativ

Leaf Hamar WP Sneaker

billigare alternativ

Nordbjørn Mercury Mid WP Sneaker

Så valde vi ut bästa Gore-tex skor för barn

Här nedan hittar du vår guide över Gore-Tex skor till barn. Gore-Tex skor är rejäla vattentäta skor. De säkerställer alltså att ditt barns fötter håller sig både torra och varma under lek och utflykter. Det är tack vare den höga kvantiteten och att skor från Gore-Tex också är väldigt bekväma som har gjort dem så populära. Som förälder vill du givetvis ge ditt barn de bästa förutsättningarna för att kunna leka bekvämt. Inget kan förstöra en utflykt eller aktivitet så mycket som obekväma kläder och skor som blir blöta. Eftersom alla Gore-Tex skor har så många bra egenskaper, så som att exempelvis vara vattenavvisande, har vi tittar på andra saker i vår bäst i test guide. Alltså saker som är mer specifika för varje sko. Så som hur prisvärda de är, för att ge ett exempel.

Vi har i vår test guide för Gore-Tex skor för barn lagt vikt vid att vara så objektiva som vi bara kan. När vi har sammanställt vår topp-lista över våra favoriter har vi bland annat tagit hjälp av andra tester, men också recensioner från Gore-Tex kunder. I vår testguide här nedan för Gore-Tex skor för barn har vi samlat våra absoluta favoriter på marknaden.

Vårt mål i slutändan är att vägleda er till rätt produkter och ge de bästa rekommendationerna.

Innehållsförteckning

BÄST I TEST

Veme Mid Gtx Sneakers Svarta

gore-tex skor barn bäst i test
Specifikation
 • Vadderad i vristen.
 • Dragflik bak på hälen.
 • Förstärkning vid tå och häl.
 • EVA-mellansula.
 • Greppande halksäker sula.
 • Vattentätt GORE-TEX®-membran som andas och håller små fötter torra och bekväma.
 • Certifierat vegansk.

Vikings storsäljare har fått en lättare och mer hållbar uppgradering med Veme Mid R GTX. Modellen är nu en del av Vikings Sustainable choice-samlingen, vilket innebär att 60% av materialen som används är återvunnet innehåll med smarta högreflekterande band. En dämpande EVA-mellansula, ett vattentätt och andningsbart GORE-TEX-membran, förstärkta tår och klackar samt ultragreppiga gummiband ger en ultralätt känsla som ger din unge en känsla av att gå i luften. Dessa funktioner garanterar förstklassig komfort och prestanda som förbättrar Veme Mid R GTX: s lätta utseende och ljusa känsla.

Utmärkt alternativ

Leaf Hamar WP Sneaker

bästa gore-text skor barn
Specifikation
 • Vattentäta
 • Förstärkta vid tårna och häl
 • hög stabilitet och komfort
 • Dragflik bak på hälen.

Leafs Hamar är det perfekta valet för att skydda ditt barns fötter. Skorna har ett robust yttre som är både vattentätt och andas, så att ditt barns fötter kan hållas torra och bekväma under längre perioder. Deras två kardborrband ovantill och en flärp baktill ger ditt barn lätt att komma in och ur skorna. För bästa möjliga skydd är skorna förstärkta framtill vid tårna och vid hälen för att ge extra stöd och stabilitet för ditt barns små fötter. Det är ett perfekt val för dagligt bruk, som ger ditt barn skydd och komfort.

Billigare alternativ

Nordbjørn Mercury Mid WP Sneaker

vattentata skor barn
Specifikation
 • Prisvärda
 • Vattentäta
 • Greppvänlig yttersula
 • Reflex-detaljer baktill
 • Stabila och komfortabla

Nordbjørns Mercury-sneakers är ett par stilrena och sköna skor som är vattenresistenta och håller de små fötterna torra under utelekarna. De är utrustade med kardborreband för att underlätta på- och avtagning och ge en god passform. Yttersulan är tillverkad i ett gummi som är greppvänligt och det finns även praktiska reflexdetaljer baktill för att öka synligheten. Dessa sneakers är perfekta för att ge barnen ett par bekväma skor som håller under alla lekar och spring, de kommer att hålla fötterna torra och varma även under långa promenader.

Köpguide Gore-tex skor barn

Att köpa skor för barn är alltid en utmaning. Det är viktigt att se till att skorna är bekväma och funktionella samtidigt som de är stilfulla och moderna. Det finns ett brett utbud av olika skor på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken typ man ska välja. Om du letar efter skor som är så bekväma och funktionella som möjligt, kan du vara säker på att GoreTex skor är ett utmärkt val. Dessa skor är speciellt designade för att hålla fötterna torra och bekväma under långa promenader.

GoreTex skor för barn är speciellt designade för att hålla fötterna fuktfria, så att de kan vara bekväma och torra hela dagen. De är gjorda av ett speciellt tyg som är både vattenavvisande och andningsbart. Det gör att det skapas en barriär mot fukt och samtidigt låter fötterna andas. Detta gör att barnet inte känner sig instängt eller klämmer i skon.

Hållbarbet
Gore-Tex skor är också ett utmärkt val när det gäller hållbarhet. Tyget är mycket slitstarkt och tål vatten och fukt. Det är också bakterie- och allergiförhindrande, vilket är bra för att förhindra bakteriell tillväxt och allergiska reaktioner. Var noga med att s över skons förmåga att avvisa vatten innan du genomför ditt köpt.

Utseende
Gore-Tex skor för barn kommer i många olika stilar och färger, så det är lätt att hitta något som passar ditt barns stil. De har också ett brett utbud av storlekar, så att det är lätt att hitta en sko som passar perfekt. Oftast är det enklast att köpa en sko som både är bra och som tilltalar barnet i from av färger, mönster etc. Det gör det lättare att få barnet att ta på sig skon och alla vi föräldrar vet att det är värt mycket när man står stressad vid ytterdörren på morgonen.

Material/komfort
När du letar efter Gore-Tex skor för barn, är det bra att titta efter ett par som har ett gummibelett. Det håller skon på plats och ger extra stöd till foten. Det är också bra att leta efter ett par med en mjuk gummisula som ger extra komfort och stöd.

Storlek
Det är viktigt att komma ihåg att skon inte bör vara för stram. Det är bäst att välja en sko som är lite större än barnets fot, så att det finns lite plats för växt och bekvämlighet. I vissa fall kanske barnet också behöver en extra socka i skon och då behöver det finnas lite luft mellan skon och foten.

Pris
När det gäller priset, är Gore-Tex skor för barn relativt prisvärda. De är inte lika dyra som många andra typer av skor, så du kan få ett par bra skor för ett rimligt pris.

Om du letar efter ett par stilfulla, bekväma skor som håller fötterna torra och bekväma hela dagen, är Gore-Tex skor ett utmärkt val. De är slitstarka och håller fötterna fuktfria, och de är också bekväma och har ett brett utbud av stilar och storlekar.

FAQ

Gore-Tex skor är speciellt designade för att hålla fötterna fuktfria, så att de kan vara bekväma och torra hela dagen. De är gjorda av ett speciellt tyg som är både vattenavvisande och andningsbart, vilket skapar en barriär mot fukt och samtidigt låter fötterna andas. Med andra ord väldigt bra skor för just barn som vistas ute mycket och tenderar att bli blöta om fötterna.

När du letar efter Gore-Tex skor för barn, är det bra att titta efter ett par som har ett gummibelett som håller skon på plats och ger extra stöd till foten. Det är också bra att leta efter ett par med en mjuk gummisula som ger extra komfort och stöd.

Gore-Tex skor för barn varierar i pris. De är dock inte lika dyra som många andra typer av skor, så du kan få ett par bra skor för ett rimligt pris.

Gore-Tex skor är ett speciellt tyg som är både vattenavvisande och andningsbart. Det skapar en barriär mot fukt och samtidigt låter fötterna andas. Dessa skor är speciellt designade för att hålla fötterna torra och bekväma under långa promenader. De är gjorda av ett slitstarkt material som är bakterie- och allergiförhindrande. Gore-Tex skor finns i många olika stilar och färger och kommer i ett brett utbud av storlekar.

Källa

I samband med varje produktguide som vi skapar på Barnkollen.se utgår vi först främst från kvalitativa källor med produkttester. Det kan handla om varumärkets egna tester eller mer objektiva testhus. När det kommer till Gore-tex skor för barn har vi haft svårt att hitta tillförlitliga källor att utgå ifrån när det kommer till testhus. Vi har i detta fall fått utgå ifrån produktens funktioner, konsumenters recensioner och betyg, samt tagit del av information på källorna nedan:

Pricerunner – En av Sveriges största testkällor och uppsamling för recensioner och betyg av produkter.

Jollyroom.se – Sveriges största e-handel inom barnartiklar.

<